Operator Extrusie / Spuitgiet (3-ploegendienst)

Company description

DYKA is veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. 

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling is gevestigd in het hoofdkantoor in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren, we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Ben je op zoek naar een technische uitdaging en werk je graag met je handen? Heb je ervaring als Operator of denk je dat een baan als Operator goed bij je past? Zoek dan niet verder!

DYKA is op zoek naar zowel ervaren Operators als beginnende Operators voor de afdelingen Extrusie en Spuitgiet. De functie is voor 40 uur per week en je werkt in 3-ploegendienst.

Op de afdeling Extrusie worden op 22 verschillende extruderlijnen kunststof buizen geproduceerd variërend in diameter van 15 mm tot 630 mm. Op de afdeling Spuitgiet staan 60 spuitgietmachines met ongeveer 800 verschillende matrijzen, die diverse fittingen, koppelstukken en andere producten produceren.

Als Operator C ben je verantwoordelijk voor het ombouwen en opstarten van de productielijnen en het bijstellen van eventuele procesafwijkingen. Als Operator B ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de productie, de aan- en afvoer van de materialen en zorg je ervoor dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen.

Voor alle medewerkers geldt dat het gebruik van veiligheidsmiddelen en naleving van milieu- en andere regelgeving erg belangrijk is.

De afdeling Extrusie en Spuitgiet

De afdeling Extrusie bestaat uit zo’n 60 medewerkers en de afdeling Spuitgiet uit zo’n 70 medewerkers. Beide afdelingen werken zowel in 3- als 5-ploegendienst. De ploegen bestaan uit drie ploegchefs, drie eerste mannen en een team operators. In de dagdienst werken technisch ondersteunende medewerkers en de manager van de afdeling.

Dit gemengde team van zowel jonge als ervaren medewerkers zorgt voor een prettige en stimulerende werkomgeving. Het team hecht veel waarde aan samenwerking en ondersteuning, en staat altijd voor elkaar klaar.

Profile

 • Je hebt minimaal een MBO 3 werk- en denkniveau;
 • Je bent bereid om een procesopleiding te volgen of je hebt al een vergelijkbare opleiding afgerond;
 • Je woont maximaal op 30 minuten reistijd;
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw eigen veiligheid en die van anderen;
 • Je bent ambitieus en wilt jezelf blijven ontwikkelen;
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt oog voor kwaliteit;
 • Je bent accuraat, flexibel en stressbestendig;
 • Je hebt een proactieve en oplossingsgerichte mindset.

Offer

Wat bieden wij

 • Salaris conform CAO KRI en Aanvullende Afspraken Arbeidsvoorwaarden DYKA B.V. (van €2173,64 tot € 3018,57 bruto per maand);
 • Ploegentoeslag van 25% in 3-ploegendienst;
 • Vakantietoeslag van 8%;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (op basis van 40 uur per week);
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden als reiskostenvergoeding, gratificatie van 3%, collectieve pensioenregeling en mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekering;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een werkomgeving met fijne collega’s!

Procedure en solliciteren
Voor vragen over de functie of het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Gerwin de Boer (Recruiter) via +31616091977 of gerwin.deboer@dyka.nl. 

Het maken van een persoonlijkheidsanalyse (PPA) is onderdeel van de procedure.

Door te solliciteren ga je automatisch akkoord met de bewaartermijn van je persoonsgegevens bij DYKA voor een periode van één jaar.​​​​​​

Category
Production
Department
Production
Experience level
Associate
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Steenwijk
APPLY NOW