Orderpicker/Flexpooler in Weurt (16-20 uur)

Company description

Daarom kies je voor een baan als Orderpicker/Flexpooler bij Dyka:

 • Binnen een cultuur van samenwerken groeien wij samen en dragen we ondertussen ook nog een steentje bij aan een betere wereld
 • Op de vestigingen heerst een sfeer van samen succes boeken waarbij de klant tevreden de deur uit gaat

 Wij bouwen aan een duurzame toekomst, met kunststof… Je vraagt je af hoe kunststof voor een betere planeet kan zorgen? Welnu, wij bewijzen elke dag dat dàt kan. Door water, lucht en andere natuurlijke energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij bij tot een betere wereld.

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren en we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

DYKA Weurt zoekt Orderpickers/ Flexpoolers die ons komen helpen met het alle voorkomende werkzaamheden. Lijkt het jou leuk om in een hecht team te werken? Dan zoekt DYKA jou!

Dit ga je doen:

 • Je verzamelt goederen vanaf de magazijnlocatie (binnen/buiten) op basis van de binnengekomen orders;
 • Je controleert op juistheid van de orders;
 • Je verpakt verzamelde orders zodat ze gereed zijn voor verzending;
 • Je laadt goederen in vrachtwagens;
 • Je werktijden liggen tussen 11:00 en 18:00 uur.

Profile

Jij bent enthousiast, gemotiveerd en klantgericht. Je krijgt er energie van om samen iets tot een succes maken. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en stroopt de mouwen op wanneer dat nodig is. Daarnaast heb je:

 • LBO/MBO werk- en denk niveau;
 • Affiniteit met  techniek, bouw en/of logistiek;
 • Een goede werkinstelling en je kunt werken onder druk;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je bent nauwkeurig;
 • Je bent woonachtig in de regio Weurt en per direct beschikbaar.  

Offer

Wat bieden wij

Als flexpooler bieden we je een 0 uren contract en krijg je je marktconforme loon (in de range € 1900-2500 naar rato van 40 uur) daarbovenop krijg je verlofrecht (25 dagen en 13 ADV dagen naar rato) en vakantiegeld (8%) etc. in het uurloon uitbetaald (uurloon komt daarmee  ongeveer op € 14). 

Je krijgt een reiskostenvergoeding van €  0,19 tot 35 km woon - werk verkeer.

Wie weet blijf je bij ons werken nadat je een tijd als flexmedewerker voor ons hebt gewerkt en groei je door tot Allround vestigingsmedewerker, Commercieel medewerker of zelfs Vestigingsmanager. 

Procedure en solliciterenVoor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Derk Arts (Vestigingsmanager) door te bellen naar 06 51 32 86 57 of stuur een mail naar weurt@dyka.nl.

AcquisitieAcquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Category
Distribution
Experience level
Entry Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Weurt
APPLY NOW