Orderpicker Steenwijk / Tuk (4 - 12 uur per week)

Company description

DYKA is veel meer dan alleen maar een productie- en verkooporganisatie van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. 

DYKA Nederland is een toonaangevende productie- en verkooporganisatie van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, centrale distributie, verkoopafdelingen en overige stafdiensten zijn gevestigd op het hoofdkantoor in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale verkoopvestigingen voor servicegerichte verkoop en toelevering aan handelaren, aannemers, installateurs, overheidsinstanties, nutsbedrijven en de industrie.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie), klantgericht werken (we streven naar uitermate tevreden klanten) en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Ben jij op zoek naar een parttime- of bijbaan in een gezellig team in de omgeving Steenwijk? En dat daar ook nog eens een mooi salaris tegenover staat? Kijk niet verder! DYKA is voor onze vestiging in Tuk op zoek naar een Orderpicker voor gemiddeld 4 tot 12 uur per week. Je werktijden liggen tussen 15:30 en 18:30 uur op doordeweekse dagen. Werktijden kunnen in overleg variëren.

Als Orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van producten uit het magazijn aan de hand van picklijsten. Je zorgt ervoor dat de juiste producten op de juiste manier worden verzameld en op de juiste plek worden opgeslagen. Je werkt snel en nauwkeurig en houdt rekening met de geldende veiligheidsvoorschriften. Daarnaast help je mee het magazijn schoon en geordend te houden.

De vestiging

Je werkt bij DYKA Tuk in een leuk en enthousiast team van 11 medewerkers. Op de vestiging heerst een sfeer van collegialiteit. Je kunt vrijuit met iedereen praten en je voelt je op je gemak bij je collega's. We hechten veel waarde aan het waarderen van onze collega's om wie ze zijn, en streven naar een goede werksfeer en een mensgerichte cultuur.

Profile

 • Je bent minimaal 18 jaar oud;
 • Je hebt affiniteit met techniek en/of bouw;
 • Je bent minimaal 2 doordeweekse dagen beschikbaar;
 • Je woont in de regio Steenwijk / Tuk;
 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd;
 • Je bent flexibel en veilig werken vind je belangrijk;
 • Je spreekt Nederlands.

Offer

Wat bieden wij

 • Een oproepovereenkomst met een all-in bruto uurloon van €16,42.
 • Een eindejaarsgratificatie van 3% onder de voorwaarde dat je in december in dienst bent.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 cent per km tot maximaal € 16,10 per dag (vanaf 10 km);
 • Deelname aan onze pensioenregeling;
 • Alle persoonlijke beschermingsmiddelen die je nodig hebt;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s!

Procedure en solliciteren

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Dennis Karssies (Vestigingsmanager) via +31613800619 of dennis.karssies@dyka.nl. Voor aanvullende vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Gerwin de Boer (HR) via +31616091977 of gerwin.deboer@dyka.nl.

Door te solliciteren ga je automatisch akkoord met de bewaartermijn van je persoonsgegevens bij DYKA voor een periode van één jaar.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Category
Distribution
Department
Branches/shops
Experience level
Entry Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Tuk
Apply now