Logistieke Medewerker vestiging Eindhoven

Company description

Wie zijn wij?

Wij zijn veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. Internationaal is DYKA Group vertegenwoordigd in België, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slovenië en Roemenië.

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling zijn gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren én we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Wat ga je doen?

Vestiging Eindhoven zoekt een Logistieke Medewerker die ons komt helpen met het verzendklaar maken van de uitgaande orders. Lijkt het jou leuk om in een hecht team te werken als echte magazijnheld? Dan zoekt DYKA jou!

Als Logistieke Medewerker ben je verantwoordelijk voor het verzendklaar maken van uitgaande orders en het inventariseren van de voorraden in het magazijn. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Goederen verzamelen vanaf de magazijnlocatie (binnen/buiten) op basis van de binnengekomen uitgaande orders;
 • Controleren op juiste orderpicking;
 • Verpakken van verzamelde orders zodat ze gereed zijn voor verzending;
 • Het laden van goederen in vrachtwagens.

Profile

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast, gemotiveerd en klantgericht. Je krijgt er energie van om samen iets tot een succes maken. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en stroopt de mouwen op wanneer dat nodig is. Daarnaast heb je:

 • LBO/MBO werk- en denk niveau;
 • Affiniteit met techniek, bouw en/of logistiek;
 • Een goede werkinstelling en je kunt werken onder druk;
 • Je bent nauwkeurig, communicatief en een teamplayer;
 • Je beheerst de Nederlandse taal.

Offer

Wat bieden wij?

DYKA biedt voor deze functie in eerste instantie een jaarcontract aan, dat bij goed functioneren wordt omgezet naar onbepaalde tijd. Het salaris is marktconform. Daarnaast zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing. 

 • Salaris van € 1.985,47 tot € 2.570,71 bruto per maand afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden als reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering, deelname aan een collectieve zorgverzekering en pensioenregeling;
 • Een uitgebreid inwerktraject zodat je precies weet wat je te doen staat;
 • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct!

Procedure en solliciteren
Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Wouter Wassink, Vestigingsmanager door te mailen naar wouter.wassink@dyka.nl of te bellen naar tel.nr. 06 83 48 95 99.

Voor vragen over de procedure kunt je contact opnemen met Janny Schukkink, Recruiter a.i., op tel.nr. 0521 534 911 of via mail werkenbij@dyka.nl. 

 

Department
Branches/shops
Experience level
Entry Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Eindhoven
APPLY NOW