HR Officer met coördinerende taken

Company description

Wie zijn wij?

DYKA is veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. 

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren, we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Wat ga je doen?

Als HR Officer ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden in de backoffice van de afdeling HR. In deze rol geef je gevraagd en ongevraagd advies over HR gerelateerde zaken en werk je graag mee aan procesoptimalisatie. Je coördineert de werkzaamheden rondom in-, door- en uitstroom processen en de uitvoering van personeelsregelingen, on- & offboarding en het up-to-date houden van de digitale personeelsdossiers. De HR officers zijn het hart van de afdeling HR! Jij hebt een centrale rol en coördineert diverse HR werkzaamheden. Je werkt in deze rol nauw samen met een collega HR Officer en twee HR Business Partners, als ook met de andere HR collega’s, en afdelingen zoals Finance en Management Support. De taakverdeling en werkprocessen binnen de afdeling HR worden momenteel geoptimaliseerd. Je kunt daardoor in deze rol mee bouwen aan een sterk HR team!

Wat ga je verder  doen:

 • jij bent het eerste aanspreekpunt voor 1e lijnsvragen (CAO, regelingen) zowel per mail, telefoon als op de inloopspreekuren;
 • je bewaakt de jaarkalender en initieert tijdig de HR onderwerpen daarop;
 • je bewaakt de HR procedures door tijdig te signaleren & rapporteren over thema’s als ‘aflopende dienstverbanden, ziekte verzuim, e.d.;
 • in samenwerking met de HR Business Partners geef je follow-up aan voorkomende HR-vragen;
 • je werkt mee in HR projecten, zoals onboarding, offboarding en het verbeteren van HR processen;
 • je zorgt ervoor dat de HR taken juist, volledig en tijdig uitgevoerd worden,  zoals het bewaken van onze digitale dossiers.

Profile

Wie ben jij?

De HR Officer is onze eerste aanspreekpunt. Daarom is het belangrijk dat je naast een servicegerichte houding ook goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden hebt. Je weet hoe je diverse doelgroepen moet aanspreken in woord en schrift en hoe dat correct en duidelijk te verwoorden. Kun je dat ook in het Engels? Dan is dat mooi mee genomen maar is geen must!

Je coördineertt diverse werkzaamheden, bewaakt  processen en zorgt dat wij ‘in control’ zijn. Hierbij past het als je pro actief mee kan denken, gestructureerd te werk gaat en goed kan samen werken met diverse collega’s.

Gezien de samenstelling van het team zoeken wij iemand die al ervaring heeft met (de meeste) werkzaamheden en daardoor redelijk zelfstandig kan werken. Heb je enkele jaren werkervaring met vergelijkbare werkzaamheden, of een HR-opleiding gedaan, dan is dat  een goede basis om deze functie vorm en inhoud te geven. Van belang is dat je kennis hebt van  HR processen en relevante wet- en regelgeving, zoals arbeidsrecht.

Offer

Wat bieden wij?

DYKA is een sterke en betrouwbare speler in de markt. Je werkt in een inspirerende en innovatieve (internationale) organisatie. Daarnaast investeert DYKA ook graag in jouw ontwikkeling. We zijn vooral benieuwd naar wat jij zoekt in een werkgever. Je komt te werken in een informele, prettige werksfeer dat te vertalen is naar nauwe samenwerkingen, openhartigheid, hulpvaardigheid en meer. Je standplaats is Steenwijk (Kop van Overijssel). Wij gaan graag in gesprek met jou!

 • Salaris van € 2.585 tot €3.648 bruto per maand o.b.v. opleiding/ervaring, excl. vakantietoeslag;
 • Een tijdelijk jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, eindejaars-uitkering van 3%, deelname aan een collectieve zorgverzekering en pensioenregeling;
 • Een fijne werkomgeving met leuke, nieuwe collega’s!

Ben je enthousiast geworden?

En heb je nog vragen? Bel even met Janny Schukkink, Recruiter a.i., tel. 0521 534 911 of stuur een mail naar werkenbij@dyka.nl. Of solliciteer meteen!

Een persoonlijkheidsanalyse (PPA) is onderdeel van de procedure.

Department
Human Resources
Experience level
Mid-Senior Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Steenwijk
APPLY NOW