HBO Stage Finance

Company description

DYKA is veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. 

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling is gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren, we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Bij DYKA Steenwijk zijn we op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste stagiair die nieuwsgierig is om het Finance vak verder te ontdekken. Jij bent leergierig, gaat uitdagingen niet uit de weg en durft initiatief te nemen om alles uit jouw stage te halen. Je bent op zoek naar een stageplaats voor minimaal een periode van vijf maanden en je bent beschikbaar voor in ieder geval 32 uur per week.

DYKA biedt jou als stagiair(e) de mogelijkheid om het Finance vak te ontdekken. De verantwoordelijkheden zijn o.a.:

  • Het valideren van inkoopfacturen;
  • Het verwerken van bankbetalingen;
  • Het beheren van kredietlimieten en doorvoeren van aanpassingen op klanten;
  • Het bewaken van faillissementen van klanten;
  • Het uitvoeren van projecten, waarbij je kan denken aan processen optimalisatie en het ontwikkelen/verbeteren van dashboards.

Het team

De afdeling Finance bestaat, met jou erbij, uit 14 medewerkers. Binnen de afdeling worden er verschillende functies vervuld, wat voor jou de perfecte mogelijkheid biedt om alle kneepjes van het vak te leren! Je wordt nauw betrokken bij het team en komt terecht in een informele werksfeer waar je de kans krijgt om je te ontwikkelen.

Profile

  • Je volgt een relevante hbo opleiding in de richting van Finance;
  • Je toont initiatief en bent proactief ingesteld;
  • Je kan goed zelfstandig werken, je bent flexibel en snel van begrip;
  • Je hebt bij voorkeur kennis van Excel;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal is erg belangrijk, kennis van de Engelse taal is een pré.

Offer

Wat bieden wij

Je krijg een stagevergoeding van bruto €300 op basis van een fulltime werkweek. Dit natuurlijk als blijk van waardering voor je harde werken.

DYKA biedt jou de mogelijkheid om het Finance vak te ontdekken en jezelf te ontwikkelen in een informeel en gezellig team.

Procedure en solliciteren

Maak je enthousiasme kenbaar door te solliciteren met een motivatiebrief en cv.

Voor vragen kun je contact opnemen met Gerwin de Boer (Recruiter) via +31616091977 of gerwin.deboer@dyka.nl. 

Door te solliciteren ga je automatisch akkoord met de bewaartermijn van je persoonsgegevens bij DYKA voor een periode van één jaar.

Category
Finance
Department
Finance
Experience level
Internship
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Steenwijk
APPLY NOW