Eerste Man Extrusie

Company description

Wie zijn wij?

Wij zijn veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. 

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren én we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Wat ga je doen?

De functie van Eerste Man Extrusie is een veelzijdige en verantwoordelijke functie. Je ondersteunt de Ploegchef Extrusie daar waar het gaat om coachen en vaktechnisch begeleiden van medewerkers. Je werkt mee in het productieproces. Je bent mede-verantwoordelijk voor veilige werkomstandigheden, het optimaal organiseren en uitvoeren van de productie-orders conform kwaliteits-, kwantiteitseisen en levertijden. Je kunt vernieuwend aan de slag met uitdagende vraagstukken samen met collega's en specialisten op de afdeling.

Profile

Wie ben jij?

 • Je neemt verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw eigen werk en dat van anderen.
 • Je bent kwaliteits- en kostenbewust. Je streeft naar efficiency.
 • Je bent een aanpakker, neemt initiatief, denkt mee en bent proactief.
 • Je bent flexibel en klantgericht.
 • Je hebt kennis van procesoptimalisatie op basis van Lean Six Sigma.
 • Je hebt een opleiding op minimaal MBO niveau 3, bij voorkeur een (proces-) technische opleiding.
 • Je kunt goed communiceren in de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je hebt potentie en interesse om de Ploegchef Extrusie te vervangen bij diens afwezigheid.

Offer

Wat biedt DYKA?

DYKA is een sterke en betrouwbare speler in de markt. Je werkt in een inspirerende en innovatieve (internationale) organisatie. Wij stellen jouw veiligheid voorop. Daarnaast investeert DYKA ook graag in jouw ontwikkeling. We zijn vooral benieuwd naar wat jij zoekt in een werkgever en gaan daarover graag het gesprek met je aan. Je komt te werken in een informele, prettige werksfeer dat te vertalen is naar nauwe samenwerkingen, openhartigheid, hulpvaardigheid en meer. Je standplaats is Steenwijk (Kop van Overijssel). Wij gaan graag in gesprek met jou!

 • Salaris van € 2.241,42 tot € 3.019,73 bruto per maand o.b.v. opleiding/ervaring
 • Vakantietoeslag van 8%;
 • Uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden als reiskostenvergoeding, 3% eindejaarsuitkering, deelname aan een collectieve zorgverzekering en pensioenregeling;
 • Een uitgebreid inwerktraject zodat je precies weet wat je te doen staat;
 • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s!

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en maak je interesse kenbaar. Bij vragen over de functie kun je contact opnemen met Guido Kwakkel, Manager Extrusion, tel.nr. 06 10 61 25 47, of via mail guido.kwakkel@dyka.nl. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Janny Schukkink, Recruiter a.i, tel.nr. 0521 - 534 911 of via mail janny.schukkink@dyka.nl.

Een persoonlijkheidsanalyse (PPA) is onderdeel van de procedure.

AcquisitieAcquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Department
Production
Experience level
Mid-Senior Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Steenwijk
APPLY NOW