Communication Officer DYKA group

Company description

DYKA Group is een businessunit van Tessenderlo Group. Wij zijn veel meer dan alleen een producent en leverancier van kunststof leidingsystemen en fittingen. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, leveren we elke dag ons steentje bij voor een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerde of recyclebare materialen. We kunnen dan ook trots zeggen dat we ‘Nature's Network’ zijn. Internationaal is DYKA Group vertegenwoordigd in België, Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slovenië en Roemenië. DYKA Group heeft ongeveer 1.700 werknemers.

Job description

DYKA Group

Geboeid door communicatie in de brede zin van het woord? Wil je gaan voor een uitdaging in een internationaal bedrijf, en meeschrijven aan ons groeiverhaal? Dan zoeken we jou: een Communication Officer voor DYKA Group die samen met de Communication Manager een erg variërend en breed gamma aan communicatieprojecten tot een goed einde zal brengen. 

·         Je werkt mee aan communicatieprojecten voor de business unit DYKA Group, zowel voor de groep als voor haar dochterbedrijven. Je draagt bij aan de ontwikkeling van interne/externe communicatietools en zorgt hierbij onder meer voor de grafische ondersteuning.

·         Je werkt communicatiecampagnes en projecten uit voor onder meer HR (employer branding), Safety en CSR.

·         Je ondersteunt het beheer van de bestaande social media kanalen (LinkedIn, Facebook, Instagram, …) en je ondersteunt de verschillende websites van de groep. Je beheert en ontwikkelt online communicatie en -middelen en je meet de resultaten.

·         Je werkt mee aan de coördinatie van de interne communicatiekanalen, zoals nieuwsbrieven, personeelsmagazine, intranet, …. Ook het organiseren van events is deel van de job.

·         Je verzamelt onderwerpen en ontwikkelt geschreven content voor zowel offline als online kanalen en je ondersteunt de planning en distributie via de aangewezen communicatiekanalen.

·         Je rapporteert aan de Communication Manager DYKA Group.

Profile

·         Je hebt een diploma Communicatie of Marketing;

·         Adobe CC (Illustrator, Photoshop en InDesign) kennen voor jou geen geheimen en je bent vlot vertrouwd met diverse foto- en videobewerkingsprogramma’s;

·         Je bent geboeid door digitale en sociale media: je kan aan de slag met advertentieaccounts van LinkedIn, Meta, Google, …

·         Je beschikt over een goede dosis energie, enthousiasme en hands-on mentaliteit;

·         Je bent zelfstandig en stressbestendig;

·         Je kan omgaan met confidentiële informatie;

·         Je hebt een goede kennis van het Nederlands, het Frans en het Engels, zowel in gesproken als in geschreven taal.

Offer

  • Voltijdse tewerkstelling met flexibele kantooruren en mogelijkheid tot thuiswerk
  • Een competitief verloningspakket en aantrekkelijke benefits
  • Een afwisselende job met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en initiatief te nemen.
  • Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamisch team en in een sterk internationaal bedrijf
Category
Marketing
Experience level
Entry Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Belgium
City
Overpelt
APPLY NOW