Commercieel Medewerker Den Bosch/Tilburg

Company description

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie, waarbij je contact hebt met klanten, administratief orders verwerkt en verantwoordelijk bent voor het verzamelen van orders? Solliciteer dan bij DYKA!

DYKA is een producent van kunststof leidingsystemen en biedt oplossingen voor riool- water- lucht, gas- en energienetwerken. De bouwsector is sterk groeiende en waterbeheersing en alle complexiteit die hieruit voortkomt wordt steeds belangrijker. DYKA heeft in Nederland een prominente rol binnen de installatietechniek en binnen de grond-, weg- en waterbouw. Wij onderscheiden ons met vakkundig technisch advies en eigen filialen, we zijn altijd dichtbij.

De cultuur binnen DYKA is samen te vatten in de volgende kenmerken: samenwerken, nemen van initiatief, klantgericht en resultaatgericht werken.

Job description

DYKA Group

Als Commercieel Medewerker bij DYKA heb je niet alleen veel vrijheid en verantwoordelijkheid, je vervult  ook een commerciële rol waarbij jij een kei bent in verkopen en een uitstekende ondersteuning in het logistieke proces. Daarnaast geef je de klant het beste advies over de producten van DYKA.

Als Commercieel Medewerker denk jij graag mee met de klant. Je krijgt vanuit DYKA veel vrijheid om te doen waar jij goed in bent. Wil jij jezelf op bepaalde vlakken nog verder ontwikkelen? Ook daarvoor moet je bij DYKA zijn. Opleidingen, cursussen of het verder ontwikkelen van skills? Alles is mogelijk.

Jij richt je je op relatiebeheer en kan goed samenwerken met je collega’s. Denk je graag mee? Super! Want in deze rol signaleer je commerciële kansen voor de vestiging en denk je mee over de prijzen en eventuele kortingen.

Herken jij jezelf? Solliciteer dan direct.

Hoe ziet je dag eruit?

Jouw collega's beginnen vroeg want om 7.00 uur  staan de eerste klanten al op de stoep. Jij start wat later en begint met het adviseren van de klant en de balie verkoop.

DYKA heeft in Nederland een prominente rol binnen de installatietechniek en de grond-, weg- en waterbouw. Klanten uit deze sector weten je dan ook goed te vinden. Voor advies óf voor een goed gesprek of een goede grap tijdens de koffie.

Rond 8.00 uur:

Ø  Zorg jij met je logistieke collega's ervoor dat de chauffeurs met de juiste materialen op pad kunnen. Je geeft instructies en verzorgt de juiste routes voor de levering van de producten.

Rond 9.00 uur, als iedereen op pad is:

Ø  Ga jij aan de slag met het verwerken van de orders via de mail, telefonisch of gewoon direct aan de balie.

Ø  Je richt je ook op de telefonische verkoop en neemt contact op met bestaande of nieuwe klanten. Vestigingsmanager Wouter helpt je hier graag bij en coacht je tot in de puntjes om te slagen bij nieuwe klanten.

Ø  Om 9:30 start de middag ploeg en tijdens de overdracht drinken jullie gezellig samen een bakkie.

Ø  Naast je commerciële activiteiten, ondersteun je het team in het logistieke proces indien nodig.

Om 12.30 uur

Ø  Tijd voor pauze. In een half uur plan jij je lunch. Heb je liever een uur nodig om even tot rust te komen? Alles is bespreekbaar.

Om 15.00 uur:

Ø  Voor orderpicken en het ondersteunen van je collega’s draai jij je hand niet om als het nodig is ze uit de brand te helpen, maar je primaire focus is bij de klanten.

Om 17.00 uur (of eerder afhankelijk van je starttijd)

Ø  Zijn alle taken volbracht en ga je met een goed gevoel naar huis! Het was weer een top dag!

Bij DYKA gaat het om samenwerken, initiatief nemen en klant- en resultaatgericht werken.

Profile

Wat heb je daarvoor nodig?

Ø  Je bent klantvriendelijk en servicegericht

Ø  Je hebt technisch inzicht

Ø  Je bent flexibel

Ø  Je kan goed werken in teamverband

Ø  Je bent een resultaatgerichte verkooptijger

Ø  Je spreekt Nederlands

Offer

Wat krijg je daar voor terug?

Ø  Een fijn salaris tussen 2200 en 2900 euro bruto o.b.v. leeftijd en ervaring (excl.  8% vakantiegeld, 3% eindejaarsuitkering en 150% wanneer je overuren maakt).

Ø  Mogelijkheid tot een bonus bij een goede beoordeling.

Ø  Reiskostenvergoeding.

Ø  Bijdrage aan sport abonnement, fietsplan en computerregeling (bij een vast contract).

Ø  Samenwerken met super leuke collega’s.

Ø  Volop ontwikkelingsmogelijkheden. Nog beter worden in waar je al goed in bent? Alles is bespreekbaar en mogelijk!

Ø  Gewoon een vast contract als 7 maanden samenwerken van beide kanten goed bevalt.

Ø  Alle persoonlijke beschermingsmiddelen die je maar nodig hebt (zelfs thermo ondergoed behoort tot de mogelijkheden).

Ø  Veel vrijheid bij een innovatieve en toekomstgerichte organisatie die volop in ontwikkeling is. En daar kun jij aan meebouwen!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Kan jij niet wachten om mee te bouwen aan een duurzamere toekomst en herken jij jezelf helemaal in deze functie? Aarzel dan niet en solliciteer direct.

Eerst nog wat meer weten? Neem dan contact op met Wouter Wassink (Vestigingsmanager). Hij kan je alles vertellen over de functie, het team en over de visie. Je kunt hem bellen op 06 83 48 95 99 of stuur een mail naar wouter.wassink@dyka.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Category
Sales
Experience level
Mid-Senior Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Tilburg
APPLY NOW