Account Manager Waals Brabant - Brussel

Company description

DYKA België is een toonaangevende producent en leverancier van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). Binnen DYKA België zijn de afdelingen productie, administratie, centrale distributie en verkoop gevestigd op het hoofdkantoor in Pelt. Bovendien verzekeren 9 regionale vestigingen een servicegeoriënteerde distributie en levering aan handelaren, aannemers, professionele installateurs, overheidsinstanties, nutsbedrijven en de industrie. DYKA België heeft ongeveer 200 mensen in dienst. 

DYKA is een onderdeel van DYKA Group, een businessunit van Tessenderlo Group. Wij zijn veel meer dan alleen een producent of leverancier van kunststof leidingsystemen en fittingen. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, leveren we elke dag ons steentje bij voor een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerde of recyclebare materialen. We kunnen dan ook trots zeggen dat we ‘Nature's Network’ zijn. Internationaal is DYKA Group vertegenwoordigd in België, Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slovenië en Roemenië.

Job description

DYKA Group

-        Het uitbouwen van bestaande en nieuwe contacten met wegenbouwers in de regio Waals-Brabant en Brussel.

-        Het informeren en adviseren van openbare besturen, voorschrijvers en potentiële nieuwe gebruikers betreffende ons volledig product- en service- aanbod met focus op integraal waterbeheer, straatriolering en aanverwante.

-        Het verlenen van algemene klantenservice en de nodige technische ondersteuning  vanaf de ontwerpfase tot en met de installatie van het project.

Profile

-        Je bent een enthousiast persoon met veel dynamiek en tevens commercieel en communicatief ingesteld.

-        Je hebt minimaal een graduaatopleiding in een bouwkundige richting en minimaal 3 jaar werkervaring in een technisch-commerciële functie binnen de bouwsector, de industrie of de overheid. 

-        Kennis van riolering is een pluspunt.

-        Je bent woonachtig in de regio van Brussel – Waals Brabant.

-        Je bent vlot tweetalig (NL-FR) en hebt een goede kennis van het Engels.

Offer

-        DYKA PLASTICS biedt je een contract van onbepaalde duur in een zeer afwisselende functie waarbij je een grote mate van autonomie geniet. Je zal uiteraard een doorgedreven interne opleiding verkrijgen zodat je jezelf kan ontplooien tot een gewaardeerde professional bij alle actoren.

-        Het betreft een voltijdse functie (40u).

-        Wij bieden jou eveneens een motiverend salarispakket met bijhorende extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, merits&benefits card en een representatieve bedrijfswagen met tankkaart).

Category
Sales
Experience level
Entry Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Belgium
City
Overpelt
APPLY NOW