(aankomend) Allround Productiemedewerker Prefab

Company description

Je werkt hier niet alleen aan mooie producten en eigen ontwikkeling maar draagt ook bij aan een gezonde en schonere toekomst waarin besparing van energie en zorg voor het milieu centraal staan!

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren, we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Als (aankomend) Allround Productiemedewerker Prefab maak jij prefab producten voor de woning- en utiliteitsbouw. Jouw werk bestaat uit het monteren van leidingwerk, prefab installatiewerk en isoleren van leidingen voor (woning)bouwprojecten. Er wordt gewerkt in een klein en flexibel team met volop mogelijkheden voor individuele invulling van de werkzaamheden. Je werkt hier niet alleen aan mooie producten en eigen ontwikkeling maar draagt ook bij aan een gezonde en schonere toekomst waarin besparing van energie en zorg voor het milieu centraal staan!

Je werkt altijd veilig en handelt volgens de veiligheidsvoorschriften. Voorkomende werkzaamheden zijn onder meer: 

 • Het lassen van PE leidingwerk;
 • Het lijmen van PVC afvoer- en ventilatiesystemen;
 • Het maken van prefab leidingwerk;
 • Montage van prefab bouwelementen;
 • Het isoleren van leidingwerk;
 • Het afwerken van producten, zoals het afdoppen, afbramen en het verwijderen van lijmresten.
 • Het zorgen voor het juist afvoeren van restafval;

Profile

 • Je bent handig en kunt goed overweg met machines en handgereedschappen;
 • Je bent zelfstandig en kunt binnen zekere grenzen jouw eigen werkplek organiseren;
 • Je bent flexibel en hebt geen moeite met wisselende werkzaamheden;
 • Je bent fysiek fit en weet van aanpakken;
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw werk en dat van anderen;
 • Je kunt goed communiceren in de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Offer

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingedeeld in de salaristabel A cao behorende bij de Aanvullende Afspraken Arbeidsvoorwaarden Regeling voor DYKA B.V. (AAVR) en ligt tussen € 1.850,00 en € 2.400,00, excl. emolumenten zoals ploegendiensttoeslag, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. Daarnaast is de cao voor de Kunststof-, Rubber- en Lijmindustrie (KRI) van toepassing.

Procedure en solliciteren

Voor aanvullende vragen over deze functie kun je contact opnemen met André de Ridder, Ploegchef Prefab, bereikbaar op tel.nr. 06 – 305 49 632. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Janny Schukkink, Recruiter a.i. via het e-mailadres werkenbij@dyka.nl.

AcquisitieAcquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Category
Production
Experience level
Entry Level
Company
BT Nyloplast
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Steenwijk
APPLY NOW